Over ons

Karin Baank

Al meer dan 35 jaar word ik geïnspireerd door de Macrobiotiek en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt.
Gaandeweg is koken echt mijn passie geworden en sta ik elke dag met veel plezier in de keuken.

Mijn basiskennis komt van het Kushi Instituut in Amsterdam. Daar heb ik de diverse levels doorlopen, heb ik jaren met veel plezier als lesgeefste en ook 2 jaar ook als Chef Kok in restaurant Deshima gewerkt.

Bij het Oost West Centrum in Rotterdam (www.oostwestcentrum.nl) heb ik de natuurvoedingstherapeuten opleiding gevolgd tevens heb ik diverse modules bij het Oost West Centrum in Antwerpen en Orval gevolgd en gegeven (www.owc.be).
Meer dan 10 jaar heb ik met veel plezier als lesgeefster aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit in Antwerpen, de Internationale Macrobiotische School in Devon, de Macro Coach opleiding in Gent en op diverse retreats kook- en theorielessen gegeven aan de 3- en 4 jarige opleidingen.

Langzaamaan heb ik dit afgebouwd en is daar de catering als hoofdactiviteit uit voortgekomen. Samen cateren Rob en ik op locatie met veel plezier voor groepen van 15 – 55 personen in Nederland, Belgie, Spanje en Frankrijk. Zo fijn om direct contact te hebben met de mensen waarvoor je kookt en ze tegelijkertijd de meerwaarde van onze voeding te laten ervaren.

Vanaf 2014 heb ik mijn eigen Kookstudio –  Puur koken met Passie – in Almere, om zo ook de mensen in mijn directe omgeving de mogelijkheid te bieden van dit alles te kunnen genieten.

Wat mij vooral aanspreekt, is om met een geringe hoeveelheid aan ingrediënten een zo gevarieerd mogelijke smakelijke, evenwichtige en voedzame maaltijd neer te zetten.
Die je helder van geest, flexibel en je op een natuurlijke manier slank houdt.

ROB BAANK

Binnenkort meer…..