Workshops en advies

Workshops en advies worden ook op aanvraag gegeven en kunnen geboekt worden vanaf minimaal 6 personen en in de studio voor maximaal 8 mensen.
Wij verzorgen ook workshops op locatie en afhankelijk van de ruimte kunnen daar meer mensen aan deelnemen.
Tijdens een workshop naar keuze gaan jullie zelf aan de slag aan de hand van uitgewerkte recepten  en goede ondersteuning.
Wat voor thema’s kunnen er zoal gekozen worden?
Gebak en dessert, sushi’s, tapas- party- en fingerfood, soepen, vleesvervangers, granenfeest, seizoens lunch of diner’
Laat je verrassen en wij gaan dit lekkers natuurlijk gezamenlijk proeven.
Duur van een workshop is 3 uur in overleg prikken we een datum en passende tijd.

Bijdrage per persoon € 37,50, op locatie gelden andere prijzen.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op zodat we samen naar de
mogelijkheden kunnen kijken.

150
Kooklessen gegeven
87
Gerechten gemaakt
689
Tevreden klanten
100
Demo text

EEN PRIVE KOOKLES IS VOOR IEDEREEN!

Of je nu al bekend bent met natuurvoeding, Yin Yang filosofie of macrobiotiek, een voedsel allergie hebt, een voedingsadvies hebt gehad en door de bomen het bos niet meer ziet, ben je niet in staat om naar een van de groepslessen te komen of gewoon graag één op één wilt werken in de kookstudio of bij jou thuis, neem dan contact met mij op en in overleg bespreken wat we gaan doen.

Heb je behoefte aan…..
Loop je vast in……
Elke dag/week stress om wat nu weer te eten?
Wat te doen met het voedingsadvies?
Lukt het je niet om naar een kookles te komen?
Zie je door de bomen het bos niet meer?

Kortom, heb je behoefte aan een privé kookles op maat, laat mij je wensen weten dan gaan we in overleg een passende les maken.

De kosten voor 3 uur koken, vragen beantwoorden en de gemaakte gerechten proeven en/of meenemen zijn € 125,–, inclusief de ingrediënten.

Voor een privé kookles op locatie geldt een ander tarief.

Wil je je aanmelden of meer informatie, mail of bel dan gerust.

WAUW!! Karin en Rob zijn geweldig!
Wat een prachtige creaties, versieringen en heerlijk eten maken zij! Een 10!

Karin, nogmaals bedankt voor een geweldige avond (zomerse afkoelende desserts en gebak)Ik heb genoten, zowel inwendig (yammie 😋!) als van de zeer bruikbare adviezen en tips die je tussen neus en lippen door gaf over voeding! Graag tot snel.
Hartelijke groet,
Joyce

Vanmiddag een super interessante Kookdemonstratie macrobiotisch koken gehad bij Puur Koken met Passie van Karin Baank. En heel erg lekker ook!

Superheerlijk hoor. De kokkin Karin Baank, een vroegere lesgeefster van me, maakt een zulk mooi spel van eten, een waar genot. Jullie zouden hier ook van smikkelen hoor EN het is een ware boost voor de gezondheid. 🙂

Heerlijk om terug zo betoverd te geraken door de macrobiotische keuken. Dit is eten van de bovenste plank. Een lust voor het oog, groot feest voor de smaakpapillen. Ben gemotiveerd om lekker terug aan de slag te gaan, meer te experimenteren. Nee hoor, niet te strak… gewoon heel veel plezier hebben in het spelen met kleuren, smaken,… de liefde gaat niet enkel bij een man door de maag. 🙂