Over ons

Over Karin

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.14.23(1)

Over Karin

Al meer dan 35 jaar word ik geïnspireerd door de macrobiotiek en heb ik het koken tot mijn beroep gemaakt. Gaandeweg is koken echt mijn passie geworden en sta ik elke dag met veel plezier in de keuken.

Mijn basiskennis komt van het Kushi Instituut in Amsterdam. Daar heb ik de diverse levels doorlopen en heb ik jaren als docent en ook als chef-kok in restaurant Deshima gewerkt.

Bij het Oost West Centrum in Rotterdam heb ik de de natuurvoedingstherapeuten opleiding gevlogd. Tevens heb ik diverse modules bij het Oost West Centrum in Antwerpen en Orval gevolgd en gegeven. Meer dan tien jaar heb ik met veel plezier als docent aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit in Antwerpen, de Internationale Mactrobiotische School Devon, de Macro Coach opleiding in Gent en op diverse retraites  kook- en theorielessen gegeven aan de 3- en 4-jarige opleidingen.

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.12.52(1)

Langzaamaan heb ik dit afgebouwd en is daar de catering als hoofdactiviteit uit voortgekomen. Samen cateren Rob en ik op locatie en met veel plezier voor groepen van 15-55 personen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Het is zo fijn om direct contact te hebben met de mensen voor wie je kookt en ze tegelijkertijd de meerwaarde van onze voeding te laten ervaren.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen kookstudio –Puur koken met Passie- in Almere, om zo ook de mensen in mijn directe omgeving de mogelijkheid te bieden van dit alles te kunnen genieten.

Wat mij vooral aanspreekt is om met een geringe hoeveelheid aan ingrediënten een zo gevarieerd mogelijke smakelijke, evenwichtige en voedzame maaltijd neer te zetten, die helder van geest, flexibel en je op een natuurlijke wijze slank en vitaal houdt.

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.14.30

Facebook

Omdat achter de schermen hard gewerkt wordt aan deze site, zorgen we dat we goed bereikbaar zijn via facebook.

contact​

Neem contact met ons op

Voor ons uitgebreide aanbod aan diensten en activiteiten

06-41547150

Invalid Email
Invalid Number