Over ons

Filosofie

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.14.25

Filosofie

De dagelijkse voeding vormt de basis van ons welzijn, van onze gezondheid en ook van onze ziektes. Vandaar dat we zo veel mogelijk werken met plantaardige producten, zoals granen –in alle soorten en vormen- een variatie aan bonen en boonproducten, , een verscheidenheid aan groeten, zeegroenten, zaden, noten, fruit en gefermenteerde producten. Alles wordt gezoet met ongeraffineerde suikers,  alles is dan ook vlees,-ei en lactosevrij. Denkend aan het milieu en onze gezondheid, geven wij voorkeur aan biologisch verbouwde producten die zo weinig mogelijk bewerkt zijn.

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.13.44

Dit doe ik aan de hand van kookdemonstraties, workshops, privélessen en voedingsadvies. Daarin laat ik jullie ervaren dat niet alleen de keuze van je ingrediënten belangrijk is, maar dat de snijtechniek, kookstijl en de hoeveelheid minstens zo belangrijk zijn.  Ik laat je graag zien hoe je simpel en doeltreffend het effect op je body en mind laten kunt ervaren.

Graag maak ik het verschil en nodig ik je uit om eens in het aanbod te gaan kijken, wordt het een kookles (demonstratie), workshop (zelf actief bezig), voedingsadvies of een catering?

Je bent meer dan welkom!

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.13.48(1)

Facebook

Omdat achter de schermen hard gewerkt wordt aan deze site, zorgen we dat we goed bereikbaar zijn via facebook.

contact​

Neem contact met ons op

Voor ons uitgebreide aanbod aan diensten en activiteiten

06-41547150

Invalid Email
Invalid Number