Massage

Lomi Lomi

WhatsApp Image 2020-07-18 at 00.12.53

Lomi Lomi

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstelt de vitaliteit en vermindert stress.

De massage is als het ware een dans uitgevoerd op het lichaam. Waarbij naast de handen ook de onderarmen worden gebruikt met een ruime hoeveelheid warme olie.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, zalig om te ontvangen, mooi om te zien en heft blokkades op. De massage gebeurt vooral met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam, dit om spanningen weg te laten vloeien en de energiestroom te stimuleren.

Ook worden er tijdens de massage strekkingen, rotaties en knedingen gebruikt. Er kan tijdens een massage met een arm de schouder worden gemasseerd en met de andere hand/onderarm de heup. Dit bevordert de harmonie en de balans in het lichaam.

Een lichte vorm wordt toegepast op het gezicht en de buik, het ontvangen van een Opu Huli-buikmassage is ook een mogelijkheid.

contact​

Neem contact met ons op

Voor ons uitgebreide aanbod aan diensten en activiteiten

06-41547150

Invalid Email
Invalid Number