Lomi Lomi massages

Lomi Lomi is een zeer complete massagevorm die komt uit de prachtige traditie van de Hawaiiaanse eilanden. Er zijn een aantal vormen, de traditionele Tempelstijl wordt door mij gegeven evenals de Opu Huli – buikmassage.

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstelt de vitaliteit en vermindert stress.

De massage is als het ware een dans uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen worden gebruikt met een ruime hoeveelheid warme olie.
Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, zalig om te ontvangen, mooi om te zien en heft blokkades op. De massage gebeurt vooral met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam, dit om spanningen weg te laten vloeien en de energiestroom te stimuleren.

Ook worden er tijdens de massage strekkingen, rotaties en knedingen gebruikt. Er kan tijdens een massage met een arm de schouder worden gemasseerd en met de andere hand/onderarm de heup, dit bevordert de harmonie en balans in het lichaam.

Een lichte vorm wordt toegepast op het gezicht en de buik, het ontvangen van een Opu Huli – buikmassage is ook een mogelijkheid.

OPU HULI is een uitgebreide Hawaiiaanse buikmassage. Dit stimuleert het welzijn van je buik waar al onze emoties huizen. Our gut feelings, onze kennis, onze hara en onze (spijs)vertering.
Tevens zit er ook je navel, waarmee je verbonden bent met je voorouders.
Vanuit Oosterse filosofie staat de conditie van de darmen in directe verbinding met de conditie van je hersenen en heeft effect op alle aspecten van je welzijn.

Een Lomi Lomi massage kun je boeken voor 1 uur of 1,5 uur, de prijs daarvoor is respectievelijk
€ 60,–  of € 75,00.

Een Opu Huli buikmassage duurt 45 minuten en de kosten daarvoor zijn € 45,00.

Klik op onderstaande link voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak.